livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Öland

Publicerad 2012-08-26 22:00:00 i Allmänt,

Så har som sagt varit på Öland i några dagar för att träffa några tjejkompisar. Öland var som väntat väldigt öde, alla turisterna hade börjat jobba igen sä vi hade typ hela ön helt för oss själva. Det var ioch försig skönt, men lite tråkigt när vi ville in till Borgholm och roa oss lite på fredag kvällen. Åkte upp till Trollskogen ena dagen och gick spåret där, det var trevlgt och vi fick ett antal jättebra bilder!
 
Så vi passade på att bara "vara" några dagar och tog det lugnt. Det var skönt att bara ta dagen lite som den kom och ingen stress. Dessutom blev det billigt, knappt 1300 kr för fyra dagar på Öland per person och det inkluderade boende och resa ner, mycket billigare blir de inte.
 
Redan nu bor vi en bra bit ifrån så vi träffas inte så ofta men nu blir det ännu längre emellan oss. Jag ska till Skottland, Linnea till USA som au-pair eventuellt, Sandra vet inte riktigt om hon ska till USA, Norge eller jobba i Sverige och Louise ska börja plugga i Borås nästa vecka. Så det känns som om det dröjer en stund innan vi kan träffas allihop igen.
 
 
Vattnet var fortfarande tillräckligt varmt för att bada
 
 
Vacker solnedgång vid stranden några hundra meter från stugan
 
Glass är alltid gott!
 
Alla tjejer på stranden i Trollskogen på norra Öland

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela