livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Julbal

Publicerad 2013-12-07 18:41:00 i Allmänt,

Igår var det julbal med RAF i Leuchars. Bussen ner vid 18.00. Det var black-tie event så man skulle se ganska vettig ut. För killarna gällde kostym och fluga och de skulle helst ha riktig fluga och inte färdigknuten så det var det en del killer på bussen ner som hade problem med. Först lite mingel med drinkar och sedan middag. Middagen hölls i en av hangarerna. De hade dekorerat fint, men det var lite småkyligt iallafall. Borden var dukade med små presenter och smällkarameller. Här så är smällkarameller faktiskt värda namnet eftersom man faktiskt smäller dem. I smällkaramellerna ligger det sedan små presenter. Lite som kinderäggs leksaker av kvaliten ännu sämre, men det är mest än kul grej. 
 
Middagen bestod av Curry Kyckling med ris, eller lasagne, det fanns även ett vegetariskt alternativ. Maten var god, efterätten var väl sådär. Fanns lite olika att välja mellan. Fick någon slags rom smakande cheesecake liknande grej med hallon och sockerkaks botten. Efter middagen var det lotteri. De hade satt upp kartor som de sedan delat in i rutor och varje person hade fyra rutor. Sedan drog de pingis bollar med nummer, den första för vilken karta och sedan två bollar till för vilken ruta. De hade väldigt många priser och de var inte direkt dåliga priser heller. De var ju det vanliga, kakor, smoothie maker, dart board, airhockey bord, topp priserna inkluderade ett minikylskåp fullt med öl, en bmx cyckel, tv, kindle tablet och iPad mini. Mellan prisutdelningen var det även underhållning. Första års eleverna sjöng en julsång, 12 days of christmas, även om sjunga kanske är att vara snäll. 
 
sedan var det en trolleri show av en tredje års elev. En av andra års eleverna skulle hållla ett tal, men sedan hoppade fler killar från andra års eleverna fram, tog av sig skjortorna, hade spagetti linnen på sig och dansade till en sång som jag vet hur den går men inte kommer ihåg vad den heter. Efter det var det dans och casinospel. Ceilidh dans är typ brutal verision av midsommar danser enligt mig. Eller om man någon gång dansat oh susanna i skolan, det är typ som den typen av dans fast brutal. Tydligen har man inte ceilidh dansat ordentligt om man inte kommer därifrån med åtminstone ett par blå märken.
 
På hemvägen var det lite strul med bussarna, en av bussarn saknades och efter lite om och men så fick vi ta folket till Dundee med i våran buss. VI mötte deras buss en bit på vägen. Kom väl hem vid 3.30 igår natt men hade en trevlig kväll. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Hanna Karlsson

Publicerad 2013-12-07 21:51:52

Verkar varit en härlig kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela