livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Länge sedan sist...

Publicerad 2015-02-02 15:41:59 i Allmänt,

Ok jag suger visst på att uppdatera här...kanske ingen överraskning. Ber om ursäkt och lovar att bättra mig med fingrarna i kors bakom ryggen :)
 
Efter en himla massa om och men, fram och tillbaka så blev resan till Kina till slut bokad. Efter diskussioner om när, hur och vem och gud vet hur många frågor så verkar det ha blivit något slags resultat. Men innan vi kan komma iväg till Kina och hälsa på Lollo som ska pluga där ett halvår så är det visst några småsaker som ska fixas. Ska försöka fixa visum nästa onsdag nere i Edinburgh. Är lite smånärvös av alla papper och intyg som man ska visa upp, som dessutom kompliceras av att man inte ansöker från landet man har pass i och att man råkar ha ett gammalt kinesiskt pass. Bara själva blanketten för visum ansökan var ju krånglig. Det finns en ruta om säger: Name in Chinease: betyder det att man ska skriva sitt namn med tecken? och eftersom jag tekniskt sett har ett kinesiskt namn??? Får hålla tummarna helt enkelt. Men förutom oron över visum och en sådan sak som att ta sig ifrån Bejing till Shanghai i tid så är det visst en hel termin av plugg först som ska avklars. 
 
1x 3000 ords arkeologi upsats
1x3500 ords historie uppsats
1x1500 jämförande analys av två artiklar
1xannoterad biblioagrafi
1x Valladolid debatt
1x kursanteckningsbok med nogranna anteckningningar om alla föreläsningar, labbar, självständig läsning plus egna reflektioner
1x lab anteckningsbok
4x lab uppgiftspapper
1xCV
1x personligt brev
1x fejk jobbintervju
plus en massa annat som ska hinnas med där emellan..... 
 
Hoppas vi ses i Kina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela