livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Mycket fattigare, inget plugg och mycket senare

Publicerad 2015-11-16 20:58:17 i Allmänt,

Efter en tidig morgon så körde tåget in på en solig station i Manchester. Var en timme tidig så hamnade på ett Cafe Nero, de hade varm choklad med julsmaker, testade en med mint. Baristan var inte så bra, det enda hon fick rätt var mint chokladen. 

Själva mässan var i Manchester central. Såg ut som det var en gammal tåg station. Var ett 80-tal olika utställare, lyckades dessutom med konststycket att snacka Svenska med tre utställare. En professor från Norge som jobbade vid Lancaster University, Lynd och Uppsala. Var nig därinne en dryg timme. Men verkar isllafall som om Manchester har ett väldigt bra Mastersprogram i musei kunskap. Så nu är det bara att läsa på en massa....

Sedan skrotade vi lite på stan. Sprang på en massa "tyska" julmarknader bla . När det var dags att åka hem var tågen försenade. Så himla mycket folk som skulle på tåget. Vi var sena ifrån Manchester till Preston lagomt oroliga att anslutningståget skulle gå utan oss. Som tur var så var anslutningståget också sent, dock över en timme vilket förstödre kvällen en aning. 

Men överlag en mycket trevlig dag även om
Det blev lite mycket tågåkande 😆😆😆Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela