livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Crammond Island

Publicerad 2015-09-23 23:15:55 i Allmänt,

Efter Ikea åkte vi tillbaka och lämnade bilen. Sedan tog vi bussen in till stan för att äta luch med Patricks mamma. Vi gick till Olive Branch, ett mysigt litet cafe/lunchställe i närheten av Omni centret och teatern. Vi tog alla tre Club sandwhich, de var jätte goda och väldigt stora så man blev utan tvekan mätt. 
 
Efter det gick vi på stan och letade kavajer åt Patrick, vi kollade på några på Topman men letade vidare.Han fastnade för en marinblå kavaj inne på M&S. Efter det blev det ett besök på Primark. Hittade en ursöt kjol men velade på storleken så valde att inte köpa den. Dock hittade jag en klänning och en svart blazer som fick förlja med hem. Blazern kostade bara £10 istället för £19 så den var ett riktigt kap. 
 
Sedan vi shoppat färdigt tog vi bilen ner till Crammond. Vi hade kollat in när det var lågvatten och hade bestämt oss för att gå ut på Crammond Island. En ö som ligger ute i vattnet...(Konstig ö va hihi) iallafall den här ön är beroende på tidvattnet tillgänglig och andra tider inte. Jag hade aldrig varit där och Patrick hade bara varit där en gång tidigare. Ön är inte särskilt stor men mest en kul grej att gå ut till den. På ön ligger det någon slags bunker? vet inte vad det är eller när den är ifrån eller vad den har använts till. Iallafall skrotade runt där ett tag och sedan åkte vi hem för att leka taxi tjänst och käka pizza. 
 










 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela