livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Deep Sea World och South Queens Ferry

Publicerad 2018-11-03 21:27:27 i Allmänt,

Eftersom det skulle blåsa kraftigt och regna hela dagen så blev det ändrade planer. Istället för Tantallon Castle blev det Deep Sea world i Fife istället. Deep sea world är ett akvarium med massa olika fiskar, inklusive hajar och sälar. Men även reptiler tex. Pilgiftsgrodor och ormar. Det var mindre än förväntat och mindre än vad min kompis kom ihåg, men hon var antagligen lite mindre när hon var där sist. Man kunde även dyka med hajarna, det gjorde inte vi. 
 
Bäst: Den långa tunneln under jätteakvariet där de hade hajarna och rockorna. 
Sämst: Den alldeles för lilla inhängnaden till sälarna. 
 
Sammanfattningsvis: Väldigt fina akvarium men det kändes som att det typ hade passerat sin storhetstid. Eller så var vi vara lite för gamla. Alla andra var barnfamiljer haha. 
 
Efter akvariet, som gick lite fortare än vi kanske tänkt oss så åkte vi till Soth Queensferry för att hitta lite lunch. Blev ett mysigt italienskt cafe med goda mackor och soppa. Sedan in i en liten bokhandel/antikvariat där böckerna inte hade några priser utan man fick betala vad man kände för. På vägen tillbaka testade vi även ett väldigt gott cafe, jättemycket tårtor, men man borde absolut inte räkna kalorier där. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela