livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Påsk

Publicerad 2014-04-21 19:05:48 i Allmänt,

Hoppas allas påsk har varit bra. Har spenderat några dagar i Edinburgh. Mycket plugg har det absolut inte blivit. Vädret har varit alldeles för vackert för det. Istället har man varit vid stranden. Hade tyvärr ingen kamera, inte ens mobil med mig vid det tillfället vilket var synd för det var en jättemysig strand. Har även gått uppför ytterligare en av Edinburgh's 7 kullar. Annars har jag shoppat lite, med betoning på lite på Prince's street. Läst Divergent i Prince's Gardens och ätit alldeles för mycket choklad.
 
 
 
 
 

Skärtorsdag

Publicerad 2014-04-17 15:29:30 i Allmänt,

Glad Påsk folk! Snart är påsklovet över. Har inte gjort hälften av vad jag borde gjort men är visst på väg till Edinburgh några dagar iallafall. Men eftersom min värd ska arbeta samtidigt som jag är där så kanske jag kan få något gjort iallafall. Fast det är ju troligare att jag utforskar stan på egen hand istället för att plugga. Speciellt som vädret ska vara riktigt vackert nu i några dagar. Blir dock inget påskfirande direkt, synd att Ryanair inte flyger på Skavsta längre annars hade man ju kunnat åka hem ett par dagar men tyvärr, och tyvärr bor vi inte i Göteborgs området heller. Påskägg blir det nog inga men fick påskgodis hemmifrån så det duger alldeles utmärkt. 
 
 

Brandlarm

Publicerad 2014-04-12 00:13:23 i Allmänt,

Idag gick brandlarmet i biblioteket. På riktigt. Så alla var tvungna att faktiskt gå ut. Såg ingen rök eller eld, brandkåren kom men fick gå tillbaka in efter ett tag. 
Blev kö för att gå tillbaka in....

Bildbomb

Publicerad 2014-04-07 12:18:57 i Allmänt,

Visserligen en väldigt liten sådan men en Bildbomb nonetheless ifrån gårdagen. Upptäckte en ny stig längs floden åt motsatt håll och nära där jag bor.
 
 
 
 

Påsklov

Publicerad 2014-04-02 18:28:56 i Allmänt,

Påsklov brukade vara kul. Borta är de dagarna. Har tre veckor ledigt, men har hittills spenderat varenda dag i bibblan. Är tyvärr sämst på självdisciplin så är inte klar på långa vägar. Men det är ju så tråkigt och värdet har varit skit så egentligen borde de inte vara några problem att plugga, kommer säkert vara skitfint när jag tillslut måste panikgöra inlämningsuppgifterna.

Campus tours

Publicerad 2014-04-01 13:17:12 i Allmänt,

Två camps guidningar idag. En avklarad one to go. Sedan tillbaka till sängen och plugg... Eller försök till plugg iallafall :p 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela