livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

SJUK

Publicerad 2014-02-26 11:31:46 i Allmänt,

Hostar som en idiot och det känns som jag har tagit en rasp och dragit över halsen. Låter lite som en kille i målbrottet när jag pratar. Inte kul, inte kul alls. Kunde inte sova alls inatt eftersom jag hostade så mycket. Försöker plugga men det går ju sådär. Orkar inte tänka typ.

Ledig onsdag

Publicerad 2014-02-21 01:50:00 i Allmänt,

 
Ledig onsdag blev lat onsdag. Gick på bio och sedan skruttade på stan med en kompis och käkade lunch på ett mysigt cafe. De gör jättegoda soppor, valde en linssoppa som är väldigt väldigt god. Och jag brukar avsky linser så ja om jag tycker om den så tycker nog de flesta om den. Dagen avslutades med middag på Cosmo. Som vanligt fick man rulla hem eftersom det är så himla gott. Sprang in i en annan kompis som visade sig jobba på Cosmo. 
 
 
 

Söndagsångest....

Publicerad 2014-02-16 21:13:48 i Allmänt,

Skola igen imorgon, eller universitet tekniskt sett. Har inte gjort mycket idag. Varit oerhört lat och oproduktiv. Kommer få betala dyrt för det senare...alltså imorrn. Men har läst historian tills på fredag och laddat ner historian till nästa fredag. Ska bara försöka få mig att läsa det också. 
 
Lägenheten är visst under någon slags utredning, det där lät visst allvarligare en var det egentligen är men iaf, det ska komma någon snubbe och besikta lägenheten typ. Eller det var så jag fattade det när en av mina flatmates beskrev det. Vidare uppdatering om det kommer så fort jag vet om det är något. 
 
Hoppas ni har en bra vecka!

Dött i Bibblan!

Publicerad 2014-02-15 15:10:45 i Allmänt,

Det är typ dött i bibblan idag. Vilken skillnad mot två veckor sedan, då var det helt smockfullt och man fick gå dit så tidigt som möjligt om man ville ha en plats. Nu kan man bre ut sig hur mycket jag vill, väldigt skönt ska ju erkännas. Håller på och försöker välja en bok att resencera, är ju väldigt lockande att ta den bok som direkt ser tunnast ut....men och andra sidan så kan den ju vara fett tråkig och svår att resencera. Så därför har jag raidat bibblan och tagit en massa böcker och ska snabbt ströläsa dem för att sedan välja en och bita ihop och läsa skiten!!! Efter tentor kunde man ju tycka att de skulle ge oss lite ledigt men nej då, istället blir det pang på. har en bok recension att skriva a' 1000 ord, en research paper på 2500-3000 ord, en uppsats på 3000 ord, en poster på 600 ord plus bilder och ett dokument test och alla andra kontunuerliga uppgifter....Inte kul. Dessutom måste man själv komma på frågorna till Reseach Paperen och postern har de inte släppt ännu och inte uppsatsen heller. Lite irriterande. De flesta deadlines verkar vara efter påsk, veckan innan tentorna....Alltså skulle det vara bra om man lyckats få allt gjort innan påsk och sedan spenderat påsklovet med att plugga....
 
Fick tillbaka två av tentorna och kursbetygen igår, nu väntar man bara på historian...

Simlektion nr2.

Publicerad 2014-02-14 10:52:49 i Allmänt,

Imorse var det dags för simlektion nummer två. Hade skitsvårt för att somna igår så när klockan ringde vid 7.15 så var man inte direkt jättepigg, men det är så himla skönt att komma upp. Man piggnar ju till riktigt fort, egentligen är det nog bara korkat att ligga och dra sig, man blir liksom bara tröttare. 
 
Idag fick vi testa på normalt crawl. Gick väl sådär. Det som gick sämst är nog andningen, eller snarare den händer inte alls. VI simmar så kort sträcka så jag behöver liksom inte andas, och då händer det liskom inte. Sedan ville visst några lära sig bröstsim, det verkar som om folket här borta kan crawla men vanligt bröstsim har de ingen aning om. Vilket ju är lite kul eftersom det är typ tvärtom hemma känns det som. Fast inte så kul för mig som ju framförallt vill lära mig crawla och så. Men nu dags för dagens enda föreläsning: Arkeologi here I come!

Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2014-02-14 06:00:00 i Allmänt,

Så var det visst den 14 Februari igen. Alla hjärtans Dag, vet inte riktigt vad man har för åsikt, det är ju väldigt komersiellt och här borta är de ännu värre än i Sverige. Det är hjärtan och ballonger och nallar överrallt. Och visst det är väl gulligt men va sjutton ska det va bra för. Är det inte bättre att visa att man tycker om folk alla dagar om året. 
 
Krama om dem ni tycker om. Föräldrar, kompisar, någon särskild. Kan ju iallafall vara lite trevliga på Alla Hjärtans Dag. 
 
Trevlig helg folket!
 
 

Vårblommor

Publicerad 2014-02-13 22:39:48 i Allmänt,

Efter ingen vinter överhuvudtaget så är blommorna i full blomm. Krokusar och snödroppar finns det gott om. Inte de bästa bilderna men ett litet bevis för att det inte regnar hela iden här borta även om det ofta känns så.
 

Lat Lördag

Publicerad 2014-02-08 19:42:22 i Allmänt,

Dagen idag har tillbringats till största delen i sängen med datorn i knät och netflix spelandes. Har nu sett så mycket filmer som egentligen inte ens är särskilt bra att det inte ens är roligt. Har även tillsammans med Sam storstädad lägenheten, eller iallafall allla allmänna områden såsom kök, badrum och hall att lägenheten aldrig har varit renare. Kan ju säga så här att det var nästan som i reklamen när man torkar bort smuts och allt blir skinande rent. Så ja städas kanske det borde göras lite oftare, men efter ett halvår här och ytterligare ett halvår att gå så tvivlar jag väl på hur bra det kommer gå. Har även fixat mig en överblick över hur alla inlämningsuppgifter ligger. Allihop verkar ligga relativt sent, men då ligger tentorna samtidigt så det blir till att börja tidigt. 2 uppsatser, en bok recension, en poster och ytterligare tentor ska fixas inom ramen av 15 veckor, det låter ju som mycket tid men jag kan lova att tiden inte kommer att räcka till i slutet iallafall.

Random

Publicerad 2014-02-07 20:43:00 i Allmänt,

Andra terminen har börjat nu. Än så länge är det ganska soft eftersom tutorials inte har börjat än men det är så himla mycket som kommer komma ifatt en och man kommer få äta upp att man tog det ganska lugnt den här veckan. Historie kursen kommer bli en mardröm är inte jätteintresserad av imperium mellan 1756-1914. Imperiums uppgång och fall om man ska vara väldigt petig. Arkeologin kanske blir lite intressantare, en aning iallafall. Men har ju inte fått tenta resultaten än så det kanske inte behövs oroas för något nästa år. 
 
Och fortfarande ingen snö heller. Och så lite random bilder från de senaste dagarna på det :)
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela