livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Roliga serier

Publicerad 2014-01-30 21:22:00 i Allmänt,

Ni vet när man ska göra något tråkigt som att plugga inför tentor så hittar man ju helt plötsligt allt annat kul. Den här gången blev det visst den här hemsidan med roliga serier om de nordiska länderna. Flera stycken är helt enkelt klockrena!!!!
 
Inte bara de nordiska länderna förekommer men de är trots allt huvudkaraktärerna. 
 
http://satwcomic.com
 
 

Lägenhet

Publicerad 2014-01-20 16:44:01 i Flytta hemifrån,

Mellan allt plugg inför kommande tentor så diskuteras det flitigt om hur boende arrangemang ska se ut nästa år. Det vi alla kom överrens om utan att tveka var att vi inte skulle stanna kvar I den lägenheten vi är I nu. Det har varit för mycket som varit stuligt med den. Själva lägenheten är det inget fel på men hyresvärdens underhåll har väl inte varit det bästa.

Jag och två tjejer till bestämde oss för att vi kunde gå till Ardmuir, vi kollade på deras lägenheter förra året men vi velade eftersom de är ganska dyra. Väldigt dyra faktiskt. Men I hyran så ingår och andra sidan standing, el, värme, internet så inga extra räkningar vilket känns smidigt. Dessutom ligger de bra till. 5 minuter från Campus, 2 minter från gymmet och kanske 15 minuter från stan så de är nära till allt.

Vi skulle skriva på kontraktet I fredags men en av tjejerna vaknade inte I tid så vi ringde och panic bokade om besöket. Skrev på kontraktet idag. Så ett stressmoment är ur vägen betydligt tidigare än förra året även om tenta ångesten är minst lika hög som sist.
Lägenheterna är väldigt moderna och inredda I “skandinavisk stil”, det är iallafall så de beskriver det på hemsidan och tja om “skandinavisk stil” innebär IKEA så ja då stammer det till punkt och pricka.

Hobbit

Publicerad 2014-01-09 12:15:03 i Allmänt,

Igår fick man då äntligen se Hobbit: the Desolation of Smaug. Det har dröjt väldigt länge men det var väl värt väntan. Den var bättre än den första filmen. Det verkar dock som om att den inte förjer boken särskilt bra och det är ju iochför sig inte så konstige med tanke på att de gör tre filmer utav en ganska tunn bok. Men som film tyckte jag att den var värd tiden och pengarna. 
 
Orlando Bloom är ju med i filmen även om Legolas inte dyker upp i boken. Dock ser han gammal ut. Inte så konstigt med tanke på att Orlando Bloom åldras men han ser äldre ut än sin "pappa" och han ska spela alv. Det gjorde det lite små kul. Och hans kontaktlinser var betydligt mer slående än i Sagan om Ringen trilogin. Det var nog det enda som störde en lite annars var filmen bra. Tauriel var kanske inte helt och hållet nödvändig heller men och andra sidan hade ju filmen varit helt och hållet om män och det var den ju iallafall. 
 
Men gillar man Tolkien och fantasy är det en bra film :)

Hej då Sverige

Publicerad 2014-01-07 15:55:19 i Allmänt,

Tiden går visst snabbt. Iallafall delar av den och speciellt när man inte vill det. Sitter på flygplatsen och väntar på att gå igenom säkerhetskontrollen och tar en sista matbit. Snart bär det av till Amsterdam. 

Tåkern

Publicerad 2014-01-05 15:55:46 i Allmänt,

Sista dagarna på lovet nu. Lite sorgligt känns det ju, och tanken på allt plugg som borde/är akul gör ju inte direkt att man vill tillbaka till Universitet igen. Idag har man inte gjort mycket, lite plugg, promenad och en snabbtur till tåkern. Tyvärr var vädret inte det bästa och det enda man kunde se var typ svanar. Men något att göra iallafall. 
 
 

Trevlig nyårshelg :D

Publicerad 2014-01-02 11:31:36 i Allmänt,

Nyårshelgen spenderades med några kompisar i Sverige. Hade några trevliga dagar med mycket skratt, snack och skoj. Själva nyår var ganska lugn med hemgjord middag och en god choklad cheesecake. Helgen bestod också av ansiktsmasker och wi-fi debatter.
 
 

Gott Nytt År

Publicerad 2014-01-01 00:00:00 i Allmänt,

 
Då var det visst ett nytt år igen. Detta inlägg är tidsinställt eftersom jag knappast kommer att blogga klockan tovlv på nyårsafton, eller klockan en minut över ett den 1 januari. Ett helt år har visst gått igen. Tiden springer iväg, inte en jättetrevlig tanke ska ju erkännas. Året som gått har varit roligt det med men nu kastar vi oss in i 2014, ett nytt år och vad som än händer är det bara att fortsätta. What is to be will be...

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela