livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Harry Potter the Exhibition

Publicerad 2014-06-22 20:54:38 i Allmänt,

Idag blev det en resa till Norrköping och Harry Potter the Exhibition som visas där över sommaren. Utställningen visar material och rekvisita ifrån filmerna. Man hade dessutom en ljudguide som berättade lite smågrejs vid vissa stationer. Det fanns även några interaktiva stationer såsom att lyfta ut mandagoror som skrek eller kasta klonken i mål osv. Tyvärf fick man dock inte fota överhuvudtaget. Efter utställningen så fanns det en liten butik där man kunde köpa Harry Potter merchandise. Det blev en halsduk bara för att :) 

Utställningen kostar runt 200kr per person lite billigare om man var studenter. Om man tycker om Harry Potter och speciellt filmerna så är det deginitivt en utställning värd att se. Största minuset var att välja en svensk audioguide. Om ni fattar engelska välj den istället!
Hufflepuff och Ravenclaw :) Homebound :)

Publicerad 2014-06-10 11:02:46 i Allmänt,

Är nu på väg hem tillSverige igen. Veckan efter sista tentan spenderades på stranden och med packning. En kort tur till Edinburgh via St andrews hanns visst också med. Klev upp tidigt imorse för att flyga hem men på grund av förseningar så blev man fast i Amsterdam i några timmar. Uppskattas inte alls!!! 
X-men days of future past

Publicerad 2014-06-05 21:43:10 i Allmänt,

X-men days of future past. Bio kväll med orange wednesday. 2 för en. Alltså två biobiljetter för 3,50 knappt 45 kr typ. 

Har inte sett de andra x-men filmerna men tyckte den var bra iallafall. Mycket action och bra skådespelare. Visserligen  saknade man väl vissa referenser men trots det väl värd att se om man gillar action filmer. 

Sommarvärme

Publicerad 2014-06-01 20:29:25 i Allmänt,

Har varit riktigt varmt idag. Hoppas vädret håller i sig. Håller på och försöker  fixa och organisera saker och ting. Saker ska packas och förvaras någonstans och vad som kan slängas/måste slängas. Gick enhärlig  promenad i solen längs floden men upptäckte lite nya delar av staden. I morgon blir det nog shopping på schemat, bäst att fixa det tidigt så det är gjort. 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela