livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Sommarlov!

Publicerad 2014-05-30 11:05:50 i Allmänt,

Sommarlov! Efter några hemska veckor som till största delen har tillbringats i biblioteket så avslutades sista tentan igår. Kändes hemskt innan man gick in men oftast brukar det faktiskt gå som bäst när det känns som sämst. Första uppsatsen var inget vidare men jag hoppas mer på den andra. Och eftersom det här året har varit hemskt om  man ser akademiskt så hoppas jag bara på att få godkänt så jag får fortsätta nästa år in I Junior Honours.

Vädret är gudomligt skönt och efter tentan så gick jag och en kompis till Lidl, köpte lite snacks och jättegoda jordgubbar  och begav oss till stranden och satt där och läste och bara var I några timmar. Väldigt härligt!

 Idag vaknade man till lika underbart väder. Idag ska det börja ordnas med packningar och städningar av hus. Ska försöka hitta någonstans att förvara mina grejor över sommaren, får väl se hur det går…. Men är iallafall ledig! Fast jag kommer hem snart och måste jobba :(

 

 

Random

Publicerad 2014-05-06 14:40:43 i Allmänt,

Long time no see. Varit jävligt upptagen med uppsatser och jobb nu ett tag. Och  nu är det visst dags för tentor så ännu mer plugg. Skitkul! Inte alls. Samtidgt har jag hunnit boka resa hem och fått bekräftat sommarjobb. Dock har jag ingen utgrävning för tillfället, och det känns som det kommer bli en annan gång. Efter uppsatser så slöade jag igår, gick till strandn och till nöjesparken. Vann tyvärr ingen jättenalle utan bara en masss mynt. Lite kul iallafall, nu tillbaka till plugget. 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela