livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

3 2 1 ...

Publicerad 2015-03-31 17:13:25 i Allmänt,

Nedräkingen kan börja! Mindre än 24 timmar kvar innan första planet mot Kina :) Allting är incheckat och klart. Ska bara packa och föra över lite musik. Borde ju plugga lite också....kommer antagligen inte att hända. Skitsamma! 
 
Hade en jättebra debatt idag, eller debatten var ok, men eftersom föreläsaren dessutom bjöd på mat och vin under lektionen så blev det ännu bättre. William Naphy for the WIN! THe best lecturer ever!  
 
Ska väl återgå till packningen antar jag. iiiiiii

Nedräkning!!!

Publicerad 2015-03-26 23:16:16 i Allmänt,

Nu är det mindre än en vecka kvar innan jag åker till KINA! Har haft ganska många inlämningar nu på sistone samtidigt som man har försökt fixa allting inför resan. Hittade en vettig väska och ryggsäck häromveckan. Igår fixade jag ytterligare lite småsaker som behövdes så nu hoppas jag att jag har allting som behövs....Skit nervös att bagaget ska försvinna eftersom jag har ett äckligt en timmes byte... 
 
Så växlade lite pengar kan ju alltid behövas. Hade en jättetrevlig kassörska som var rolig och pratsam. Köpte även små hänglås, ny klocka, verkar göra slut på mina klockor i rekordfart och lite våtservetter, mediciner och nya dojor att springa runt i. Nu är det dags att tagga de sista inlämningsuppgifterna och packa!
 

Väskor

Publicerad 2015-03-22 15:05:45 i Allmänt,

Har haft lite småpanik resan till Kina närmar sig och hade igår fortfarande inte hittat en bra väska. gick in till Trespass som är en "outdoor" butik. Hittade en holdall som man dessutom kan bära på ryggen. Kanske inte optimalt, alla tjatar om ryggsäck...Jag HATAR ryggsäckar. Men köpte en lite mindre rycksäck som jag kan ha till handbagage och sä hold allen som incheckat bagage. Inte jätekul att behöva lägga 50£ på väskor men vad gör man. 
 

Galaxy choklad suger!

Publicerad 2015-03-20 20:26:24 i Allmänt,

Eftersom jag jag lämnade in en jobbig uppsats igår så tänkte jag baka lite på kvällen eftersom jag inte hade något akut skolarbete att göra efter att jag avslutat anteckningar och en artikel. Igår blev det brownies och eclairs. När jag köpte chokladen så tänkte jag att jag skulle testa Galaxys choklad, har testat deras cookie chocoloate förut men nu behövde jag vanlig chocklad och deras var det billigaste som inte var typ tescos eget märke. Köpte en stor chokladkaka på 400g. 
 
Brownien blev bra som vanligt, och chokladen smälte bättre med smöret än Cadburys som ofta klumpar sig. MEN nr jag skulle smälta chokladen för eclarirerna då visade det sig att det var inte alls någon bra ide. Skiten typ "stelnade" direkt så det gick inte att doppa eclairarna i. Gav upp efter några stycken och lämnade dem till idag då jag passerade Lidl och kunde köpa annan choklad. Som dessutom var mycket billigare och funkade mycket bättre. 
 
 

Solfmörkelse

Publicerad 2015-03-20 20:20:22 i Allmänt,

Tror inte att många har missat att det var solförmörkelse idag. Visserligen fick jag inte se något norrsken här i Skottland men prognoserna för solförmörkelsen var väldigt bra och Aberdeen ska ha varit en av de bästa platserna att beskåda det hela. Önskar jag kunde säga att det var häftigt....jag såg det inte alls. Orkade inte ta mig upp och kolla på det....haha men hade snälla kompisar som tog lite bilder iallafall. Den andra bilden är tagen genom ett skyddande filter så att man inte förstör ögonen.
 
 

Ingen lampa....

Publicerad 2015-03-04 12:09:51 i Allmänt,

Lampan i badrummet gick tydligen sönder häromdagen och vi har ingen aning om hur man byter den. Så för tillfället får man ha stearing ljus i badrummet :P 
 
 

Vårblommor

Publicerad 2015-03-01 12:51:42 i Allmänt,

Ytterligare ett inlägg på tema vår. Efter några gråa dagar så är solen och vårvädret tillbaka. Tog en sväng till Botaniska trädgåden här på Universitet, en massa fina blommor hade redan slagit ut. Enorma snödroppar, färglada krokusar och andra blommor jag inte kan nanmnet på. 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela