livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Julklappar 2016

Publicerad 2016-12-27 18:37:33 i Jul,

Tänkte för en gångs skull skriva ner vad jag fick i julklapp så jag kommer ihåg det till nästa år. Har alltid sånt dåligt minne när det gäller presenter och kan ju vara kul att se tillbaka på till nästa år. 
 
Paradis Chokladask från farmor
Pandora, snöflinga berlock från farmor
Mamma och Pappa: Receptbok, Falkens döttrar, Phantom of the Opera biljetter i London, röd tröja, Historic Scotland medlemsskap
Laura och Greg: Te-termos, Chai-te
Patrick: Ior gosedjur
 
 
 
 

Julotta 2016

Publicerad 2016-12-25 22:37:05 i Allmänt,

Imorse klev vi upp klockan 6 för att gå till Julottan. Normalt sett går vi till midnattsmässan på julafton men av olika anledningar fick det bli julotta i år. Det var faktiskt ovanligt lite folk i år. Är ju inte särskilt kyrklig av mig men till jul är det ändå tradition att gå i kyrkan. Tycker det är så mysigt med ljusen och julsånger. 
 
Det här året var det åter igen Kenneth som var präst dock ska han visst gå i pension så det kanske är sista gången. Han är en av de bättre präster jag kanner till och han har oftast faktiskt bra predikningar som inte bara är helreligösa men även knyter an med det normala livet. Hade ju inte kameran med mig så det blev bara mobil bilder. Lite synd för när vi kom ut efter gudtjänsten så var soluppgången i full kör och det såg ut som det kunde blivit några bra foton. 
 
 
 

Dags att packa

Publicerad 2016-12-22 00:36:26 i Jul,

Nu är det visst redan jul igen om några dagar. Måste säga att i år är nog julkänslan på absolut noll. Har inga direkta juldekorationer i lägenheten och eftersom jag inte flyger tillbaka till Sverige förren kvällen den 23 December så har det inte heller blivit något normalt julstök eller julbak. Lite av en besvikelse kan man tycka. 
 
Har spenderat några dagar i Edinburgh och bara slappat och handlat julklappar som en galning. Har nog typ alla julklappar nu iallafall. Hatar verkligen att köpa presenter vet aldrig va fasen man ska köpa. Eller det man vill köpa som man tror att personer skulle upskatta passar inte in i budgeten. Men något har jag hittat till de som brukar få paket av mig iallafall. Tur att man inte har någon släkt att tala om, mycket billigare så även om det kanske kunde vara kul med ett jätte julfirande någon gång. 
 
Klev av tåget idag och gjorde sista shoppingen i Durham. Har lagt ut alla grejer som ska packas men det får bli imorgon. Som vanligt kommer det nog bli något som lämnas till sista sekunden. 

Jullov!

Publicerad 2016-12-15 18:43:07 i Allmänt,

Så var första terminen över. Men det betyder knappast att arbetet är över kommer vara en hel del att göra över julen men man slipper ju iallafall föreläsningar. Imorgon blir det jobb 7.30 så knappast någon sovmorgon men men. Sedan blir det en tur till Edinburgh och möte med Ediburgh's slott för en eventuell praktikplats i påsk. 
 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela