livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Tvättbjörn! och Ansiktsmålning :)

Publicerad 2016-03-19 12:49:17 i Allmänt,

Har en väldigt intensiv period med mycket jobb just nu så har väldigt lite ledig tid. Igår jobbade jag på ett kvällsevent, serverade drinkar bland annat. Det var ett Museum event med Vetenskapliga experiment, Djur och ansikts målning. Det var mycket populärare än väntat och drinkarna sålde ut snabbare än väntat. Gjorde även en ansiktsmålning, har gjort betydligt fler ansikts målningar det här året än någonsin tidigare. haha. 
 
Fick även träffa lite roliga djur. En ursöt pygmeigelkott. Inte alls så taggig som jag trodde. Men häftigast var nog att klappa tvättbjörnen. Samtidigt som jag tycker det är häftigt att träffa djuren så tycker man ju synd om dem. Så himla mycket människor, så inte konstigt om de blir stressade. Men boaormen verkade ta det lugnt. 
 
 

Norrsken!

Publicerad 2016-03-07 00:15:48 i Allmänt,

Ikväll när jag gick hem ifrån bibblan så var det Norrsken! Gjorde ju direkt dagen mycket bättre. Har aldrig sett ett norrsken förut. Så himla fint! Det var inte jättetydligt eftersom det är så mycket ljus i stan. Men bättre än ingenting. Tyvärr hade jag inte någon kamera med mig så blev inga bra bilder :( 
 
 
Så här snyggt var det tydligen i Edinburgh

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela