livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Lägenhet

Publicerad 2014-01-20 16:44:01 i Flytta hemifrån,

Mellan allt plugg inför kommande tentor så diskuteras det flitigt om hur boende arrangemang ska se ut nästa år. Det vi alla kom överrens om utan att tveka var att vi inte skulle stanna kvar I den lägenheten vi är I nu. Det har varit för mycket som varit stuligt med den. Själva lägenheten är det inget fel på men hyresvärdens underhåll har väl inte varit det bästa.

Jag och två tjejer till bestämde oss för att vi kunde gå till Ardmuir, vi kollade på deras lägenheter förra året men vi velade eftersom de är ganska dyra. Väldigt dyra faktiskt. Men I hyran så ingår och andra sidan standing, el, värme, internet så inga extra räkningar vilket känns smidigt. Dessutom ligger de bra till. 5 minuter från Campus, 2 minter från gymmet och kanske 15 minuter från stan så de är nära till allt.

Vi skulle skriva på kontraktet I fredags men en av tjejerna vaknade inte I tid så vi ringde och panic bokade om besöket. Skrev på kontraktet idag. Så ett stressmoment är ur vägen betydligt tidigare än förra året även om tenta ångesten är minst lika hög som sist.
Lägenheterna är väldigt moderna och inredda I “skandinavisk stil”, det är iallafall så de beskriver det på hemsidan och tja om “skandinavisk stil” innebär IKEA så ja då stammer det till punkt och pricka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela