livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Dag 3 Davaar Island-Cambelltown-Oban

Publicerad 2020-08-30 00:00:08 i resor,

Ursprungligen hade vi tänkt oss att ta oss ut till Davaar Island, en tidvatten ö utanför Oban. Men på grund av några färjebijetter och missförstånd med dessa och att någon inte läst tidvattenschemat korrekt så kom vi inte till Cambeltown förrens precis på gränsen och jag tyckte inte det var värt att chansa eftersom vi skulle riskera att fastna på ön i 12 timmar... så nu har vi en orsak att komma tillbaka. 
 
Istället spenderade vi lite tid på stranden, Patrick fick en efterhängsen trut? unge efter sig. Den attackerade inte men den verkade tro att hans skosnören var maskar eller något för han fortsatte att dra upp dem om och om igen. 
 
Sedan skulle vi vidare till Oban där vi skulle spendera de nästkommande 3 nätterna. På vägen dit ligger Tarbert och där hade jag hört talas om en snäckstrand så där gjorde vi ett stopp. HIttade snäckvikarna och passade på att besöka slottsruinen, vi visste inte ens att den fanns där. Tydligen ett ganska viktigt slott på sin tid. 
 
Vi kom inte till Oban förrens på kvällskvisten, så det enda vi gjorde var att checka in, försöka hitta någonstans att äta, vilket visade sig vara nästan omöjligt utan att boka innan så fick bli snabbmat vid piren. Gick även up till McGraig Tower som var en utsiktsplats. 
 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela