livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Tyska Prov...

Publicerad 2012-11-05 11:16:34 i

Vad blir två uppsatser+tyska prov? Tre väldigt dåliga saker då man prioriterar uppsatserna pch inte pluggar för tyska som annars hade kunnat gå bra, istället tvingar man sig att skriva något som inte alls är relevant till uppsatserna. 
 
Hade tyska provet nu klockan 9. Kom inte ihåg hur man böjer 'empfehlen'. Sitter där och försöker komma på något bra...de gick inte. Och sen när regelbundna verb dyker upp, hur böjar man dem i perfekt nu igen? Besuchen? Hjärnsläpp. Konjuktiv II av sehen, i meningen: Wir....(sehen). Sehen-sahen men hur blir konjunktiv II? Ingen aning, vet att det blir omljud men 'sähen' ser inte riktigt klokt ut. 
 
Sen så har inte lärare sagt att vi måste skriva med bläck, så naturligtvis har jag skrivit med blyerts hela tiden, ska precis lämna in provet och då allt ska skrivas med bläck! Smack! Börjar skriva om allting men hinner naturligtvis inte färdigt. Aaghh! Nu är det iallafall över, nu till de riktigt jobbiga uppsatserna :( 
 
Sjunde våningen i biblioteket börjar kännas väldigt frestande....
 

Kommentarer

Postat av: Ann

Publicerad 2012-11-10 17:51:03

OM det är så det känns är det bättre att sluta universitetet och leta ett jobb. Men att jobba och leva det livet är heller inte lätt.
Med många kraaaaaaaaaaamar mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela