livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Aberdeen

Publicerad 2012-09-13 21:20:03 i Skottland,

Framme i Aberdeen efter en natt i Edinburgh och drygt 2.5h tågresa. Resan har gått utan problem och allting har kommit i tid. På hotellet i Edinburgh, Hay Market hotel som familjen bodde på i påskas var fortfarande bra men naturligtvis så fick vi rummet högst upp...det var mindre kul med stora resväskor på dryga 20 kilo som skulle uppför alla trappor. Men det gick.
 
 Miniatyr glas till frukost :)
 
Åkte ifrån Haymarket mot Aberdeen i morse och anlände till Aberdeen vid 13 tiden, luchtid enligt pappa. Käkade på stationen, kycklingburgare med XXL pommes. Tog sedan taxi till hotellet. Taxi i det här landet är riktigt billigt iallafall om man jämför med Sverige så är man några stycken så tjänar man på att åka taxi istället för att alla ska lösa bussbiljett.
 
Efter att vi lämnat väskorna på hotellet så gick vi på stan för att fixa lite av nödvändigheterna. Simkort med kontantkort fixades snabbt och smärtfritt. Banken var lite knöligare det skulle skickas in en ansökan occh det första kontoret hade slut på sina och hänvisade oss till nästa, de sa direkt att sånt gör inte vi det får ni gööra på nätet men det var inga problem det fixade jag senare på datorn. Tur att hotellet hade gratis Wi-Fi.
 
Snackade lite med mamma och syrran på skype så nu vet vi att det funkar. Emma babblade om att hon ville ha kläder! Inge överraskning precis. Gick och hitttade en mysig Asiat resturang, ingången och skylten såg sjabbig ut men när man kom in så var allting jättefint och matten var god. Don't judge a book by its cover!
 
Än så länge har det inte riktigt sjunkit in vad man faktiskt gör här, att det inte är semester och bara och åka hem om några dagar...

Kommentarer

Postat av: linnea kaxet

Publicerad 2012-09-13 22:06:55

Kul att höra första rapporten:) men sjukt skönt att du har far din med dig. Elin du måste blogga mkt för jag är nyfken!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela