livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Glen Tanar

Publicerad 2014-03-30 23:08:47 i Allmänt,

Igår var det fest hos en kompis. Och inte riktigt en normal student fest a la lägenhets sup. Tjejen som fyllde 21 har en stor “estate” en dryg 1.5 timme utanför Aberdeen. Så tog bussen ut till Aboyne vid 15 tiden i lördags och sedan hem igen idag. 

Fick en egen stuga, med dubbelsäng och eget badrum. Balrummet där sjölva midagen hölls hade en massa, och jag menar en massa bockhuvuden och horn I taket överrallt. Ingen överdrift. Det var långklänning och finkostym som gällde så det fick bli den blå lsom gällde n n och horn i tor ". Det var långklänning och finkostym som gällde så det fick bli den blå långklänningen i slutändan. Och vilken tur det, alla gäster var typ rika typer från hela landet. Folk kom som faktiskt hade tiaror på sig, och nej det var inte någon som skulle gifta sig. 

Middagen var underbar. Fanns jättegod kyckling och ännu godare kött. Någon typ av vilt som var väldigt mört och gott. Och baren var gratis vilket passade alla studenter utmärkt. Dock var det ingen som blev as packad. Kanske på grund av sällskapet. Chokladfontän och live band. Så det blev traditionell Ceilidhdans och även cover låtar. 

http://www.glentanar.co.uk webplatsen, om man vill veta mer. De har bröllop och semester stugor som hyrs ut etc. 

Översta bilderna kommer ifrån hemsidan :)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela