livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

RAF Mayball

Publicerad 2016-05-26 23:22:39 i

I fredags förra veckan var det RAF Mayball nere i St Andrews så på eftermiddagen åkte vi bussen ner till St Andrews. Efter lite tjafs med en busschafför som hade helt andra tider än vad vi hade så kom vi fram till St Andrews. Tyvärr blev visst en kille kvarlämnad i Dundee. Men som sagt det var inte vårat fel. Chauffören hade visst kört för länge och riskerade att bli strandad i 8 timmars obligatorisk vila och vägrade vänta mer så vi åkte ifrån en kille som blivit tillsagd 6.30 I Dundee, men bussen sa 6 och vägrade vänta längre än 6.20. På nästa stop tror jag den stackars chauffören fick skäll utav en av yrkesmilitärerna för han slutade klaga trots extra stopp.

Kvällen var trevlig, vi var på H

otel du Vin i St Andrews som ligger precis vid stranden. Det var tre rätters middag och Celidh dans efteråt. Till förrätt hade vi valt en fransk löksoppa. Det var inte som förväntat. Den kom in i en minityr soppterrain med en massa ost ovanpå, sedan visade det sig att brödet låg under osten som ett lager över soppan. Den smakade ganska got, men brödet var lite små konstigt eftersom det var helt geggigt av all vätska.

Dansade en hel del, alla utom två danser. Och ska tilläggas att man svettas ganska rejält när man dansar Ceilidh. Men kul är det. Det som är bra är att dom alltid går igenom alla steg för dom som inte kan.

Efter att bandet slutat spela vid 12 tiden tog vi en taxi tillbaka till Leuchars. Vi skulle övernatta på basen och vi var tvungna att vara tillbaka innan 1 så var inte så stor poäng att gå ut och klubba. En del som testade hann gå in ca 15 min på klubben innan bussen kom.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela