livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Tapas

Publicerad 2016-11-28 15:37:54 i Durham,

I lördags blev det break ifrån studierna. Gjorde absolut ingenting akademiskt. Istället gick jag och Patrick som va nere på besök in till stan. Var tvungen att handla ett par arbetsskor. Tur att det var en massa rea med Black Friday. Men annars köpte jag faktiskt ingenting. Patrick köpte lite böcker och filmer i olika välgörenhetsaffärer. 
 
Varje lördag är det dessutom marknad i centrum så vi strosade lite där. Gick även in i komunhuset där de hade en liten hantverksmarknad. Rummet de var i var jättefint. Man blev lite överraskad för när man först kom in i huset såg det ut som vilken tråkig halv officiell byggnad som helst men sedan kom man in i en miniatyr verision av stora salen i harry potter typ. Dock inte lika bra som på själva slottet men ändå. Nu tillbaka till plugget, har galet mycket att göra de sista 3 veckorna. 
På kvällen gick vi in till stan för att käka middag. Blev tapas på La Tasca. God mat och oerhört snabb service men dock lite dyrt för den mängd mat man fick. Hade inte gjort något om de varit typ 10 kr billigare per rätt så man kunde testat något mer. Men drinkarna var 2 för 1 så det var ju bra. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela