livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Edinburgh botanical Gardens

Publicerad 2017-08-15 23:18:55 i 2017,

Den här veckan har jag spenderat i Edinburgh eftersom mamma, pappa och pappas morbror och hans sambo var där på semester. De kom dit på torsdagen och var ganska trötta efter att ha flugit tidigt så gjorde inte mycket. På fredagen tog vi oss till Botaniska trädgården. Jag har varit där förut iofs men mamma och pappa har inte det. Och det kändes som en lagom utflykt eftersom vi skulle på middag med Patricks familj och en show på Fringe Festival.
 
Vi gick även in i växthusen, har aldrig varit där förut men såg bland annat en typ av Lik blomma som hetter Reek. Vi hade tur och den var egentligen överblommad så det luktade faktiskt ingenting. Tydligen så stinker den rejält när den först blommar.  
 
Bra middag på Millar and Carter och en väldigt bra show även om Patricks mamma fick en mini hjärtattack eftersom det var typ någon slags burlesk akrobatik/ cirkus. Men de var så duktiga, artisterna eller vad man ska kalla det. Man kände sig så otränad. Tyvärr fick vi dock inte ta foton där inne, men det var uppbyggt som ett cirkus tält typ. 
 
Men här kommer iallafall 711 bilder på blommor från Botaniska. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela