livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Vecka 1 2017

Publicerad 2017-01-09 13:07:00 i 2017,

En blogg var ju ifrån början en typ av online dagbok så tänkte att jag faktiskt kanske borde försöka använda den som det. Vet med mig att jag är urdålig på att skriva och dagböcker av alla slag har aldrig varit min grej. Men har följt en annan blogg som gör veckosammanfattningar och tänkte att det kunde ju vara en bra grej för att ändå kunna gå tillbaka och kolla vad man har gjort när man inte längre kommer ihåg. 
 
Vad hände i veckan:  Första veckan på det nya året. Firade nyår i Göteborg med SRK:arna minus 1. Blev ett mysigt nyår även om själva tolvslaget var lite antiklimatiskt med folk som tände raketer mitt in i folkmassan och rökte på samtidigt. Sedan var det dags att åka tillbaka till Britannien. Åkte upp till Edinburgh några dagar innan skolan började och bara latade mig och umgicks med Patrick. Besökte Maria och Abby i Glasgow. Första gången man var i Glasgow. Väldigt mysig stad som jag gärna kommer tillbaka till. Hade lite London feeling fast mindre stressigt. 
 
Bilder från veckan som varit: 
 
Från en promenad med barndomskompisen sista dagen innan jag åkte hem. Tyvärr kom all snö precis som jag skulle åka tillbaka till England.
Första soluppgången tillbaka i Durham
 
Sol i Ediburgh när vi är på jakt efter svart garn.
University of Glasgow. Det var grått och tråkigt men vackert ändå
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-12 16:02:08

Håller med, SÅ mysigt nyår!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela