livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

St Chad's Disney Formal

Publicerad 2017-03-01 14:52:52 i Allmänt,

Igår fick man visst inte mycket gjort. Eftersom jag skulle på Formal i St Chads, ett av de andra collegen på kvällen så hade jag med mig väldigt lite under dagen. Det gjorde ju att plugget gick ju mindre bra. Dessutom är bibblan så smockfull att det var helt omöjligt att få en ledig dator. 
 
Direkt efter sista föreläsningen stack vi till Chads. Föreläsningen slutade 6.15, formal började 6.30. Kvällens tema var Disney. Vi var 5 kompisar från Castle som alla fått plats på eventet så det var kul, dessutom var det 4 kompisar från klassen som också var där. Vi från slottet tyckte nog att Chad's mysigt men inte lika imponerande som stora salen i slottet. Borden var dock mycket mer dekorerade, men så hade de ju också ett tema. Dock var vi flera som tyckte de kunde gjort mer på Disney temat. Det mesta de gjort var borden, men i beskriviningen så framstod det som att det skulle vara mer.
 
 
Förätten var rökt lax, passade utmärkt för mig. Sedan var huvudrätten lamm med grönsaker och potatismos. De hade typ haft i citron eller något i potatismoset så det smakade lite små mysko. Annars var det mest oväntade att till huvudrätten och efterrätten så placerade de ut serveringsfat på borden och man tog själv. Inget konstigt med de egentligen men med väldigt lite plats så var det väldigt osmidigt och det var svårt att veta hur mycket varje person skulle ha. I slottet får vi alltid middagarna serverade till bordet. 
 
De gjorde kareoke efter middagen, men det tog ganska lång tid innan de kom till skott så vi bestämde oss för att dra till Hatfields bar istället. Det var en av tjejernas födelsedag igår också. Gick för en drink och sedan drog alla hemåt vid 11 tiden. Träffade lite trevliga nya personer så det var ju alltid trevligt. 
 
 
Vi satt vid Robin Hood bordet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela