livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Vecka 11

Publicerad 2017-03-19 19:22:00 i Veckosammanfattningar,

PÅSKLOV! Eller välkommen till 4 uppsatser och ett prov. Och just det...Praktik också. Slut med föreläsningar på ett tag iallafall. Början av veckan bestod av universitet och arbete. Men Patrick kom in onsdags så efter det vart det visst inte jättemycket gjort...
 
Gick på en formal i Torsdags, råkade visst säga fel dresscode till Patrick, han var den enda som inte hade kostym och slips på sig. Han var inte jätteglad där i början. Men han kom över det så småningom. Beamish besök och sedan på kvällen bio med några kompisar. Gick och såg Skönheten och Odjuret här i Durham. Det var inte lite folk.
 
På tisdag börjar praktiken men imorgon är det volontär arbete i katedralen som gäller och ta igen en massa plugg. Har även bakat en hel del, bland annat Slutty Brownies som blev jättegoda, fruktansvärt onyttigt men choklad är choklad. 
 
Upptäckte även en park och DLI-Durham Light Infantry museum på en promenad. Visste inte att de låg precis runt huset. DLI museet är ju stängt och det har vi ju hört på universitetet men insåg inte att det bokstavligen låg tvärs över gatan. 
 
Veckans bästa: Mycket bra den här veckan (om man bortser från rent akademiskt). Men om man måste välja så tror jag biokväll och middag med Patrick och kompisar toppade det andra. 
 
Veckans sämsta: Ny visdoms tand som håller på att komma fram. Gör ont. 
 
Bilder från veckan: 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-03-20 01:11:10

Jag visste inte att skönheten och odjuret släppts än.. Kul :) Middag och bio är alltid mysigt! Hoppas du får en bra vecka!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela