livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Besök av Lollo

Publicerad 2017-09-05 17:57:18 i 2017,

I helgen hade jag besök av Lollo. Åkte upp tidigt fredag morgon och hämtade henne. Så vi spenderade dagen i Edinburgh, hon har aldrig varit där innan. Vi hann ju inte direkt se jättemycket men hon fick typ ett litet smakprov på stan iallafall. Kom till Durham klockan 11 på ikvällen så blev sängen direkt eftersom vi redan bokat en dagsutflykt dagen efter till York.
 
York 
Vi hade riktigt skönt väder i York. Gick på en guidad tur på York Chocolate Histories. Hade en väldigt bra guide. Om ni är i York och gillar choklad så kan detta verkligen rekomenderas. Det är en dryg timmes visning och en hel del choklad provsmak under tiden och man får lära sig mer om chokladens historia och länken till York. Visste till exempel inte att KitKat och Smarties görs strax utanför York. På slutet fick man även dekorera sin egen choklad klubba och kolla på när de gjorde choklad. På sista stationen fick vi smaka nygjord kola choklad. Väldigt god tyckte både jag och Lollo. 
 
Sedan blev det lunch paus innan vi gick lite i den (väldigt lilla) gamla stade, The Shambles. Liten men naggande god som man säger. Väldigt fint där. Gick även en runda på stadsmuren. Sedan var det snart dags att ta tåget hem så vi tajmade det hela ganska bra och precis lagom för en dagsutflykt. 
 
Durham
Dagen efter slappade vi mest, gick in till Durham och kollade snabbt in katedralen och slottet men det var snart gjort. Efter att vi handlat kvällsmat begav vi oss hemåt och kollade på film och gjorde vänskapsarmband typ hela kvällen. En väldigt chill kväll. 
 
Dagen efter var det dags för Lollo att åka hem men hon fick iallafall ett smakprov på England. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela