livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Highlands

Publicerad 2017-09-16 13:48:14 i 2017,

 
 

Det här inlägget är lite försenat, men eftersom man inte har något internet i nya lägenheten än så är man lite begränsad.

Efter lite om och men åkte jag och Patrick på en minatyr semester i Högländerna. Bara en övernattning men fick ändå se mer av högländerna än jag gjort tidigare. Vi åkte först upp till ett vattenfall, Falls of Dochart. Sedan åkte vi vidare mot Glenfinnan viadukten. Eller mer känd som Harry Potter viadukten som Hogwartsexpressen åker över. Vi tajmade det så att vi var där när tåget kom också. Det ånglok som ”spelade” Hogwarts expressen. Patrick har åkt med tåget innan så vi skippade det den här gången. När man är på utsiktsplatsen på viadukten så är man även vid Harry Pottersjön. Vyn man ser i speciellt fjärde filmen, Den Flammande bägaren.

Trots att det var lågsäsong var det ganska fullpackat där. Efter att vi sett tåget så åkte vi mot vårat hotell som låg en bra bit därifrån. Det låg verkligen öde. Men väldigt vackert vid en sjö. När vi väl kom dit så åt vi mat och inte så mycket mer. 

Såg mycket fin natur, även om man kanske skulle önskat att man hade mer tid och typ varit beredd för att göra vandringar typ. Skulle även ha haft ett annat objektiv till kameran men det ligger visst hemma i svedala. 

Men här kommer iallafall några bilder. 

 
 

 

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2017-09-19 11:07:02

Verkligen fint!! Jag blir lika förvånad varje gång som du postar bilder på den skottska naturen. Och kul att Hogwartståget kom när ni var där.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela