livinginthesilvercity.blogg.se

En blogg om och av mig :)

Ny lägenhet

Publicerad 2017-09-10 20:52:57 i 2017,

Nu är man visst färdig med att plugga. Känns väldigt tomt helt plötsligt. Hyrde en minibuss igår och körde upp alla mina grejer till Edinburgh. Fattar inte att man kan ha så mycket grejer, och ändå är det kanske inte egentligen så mycket. 
 
Fick flytta in i nya lägenheten samma dag. Saknar redan min lägenhet i Durham, men den var ioförsig ovanligt bra för att vara UK. Den nya lägenheten är typ minimal, väldigt gammalmodig inredning. Men verkar iallafall inte vara några fukt problem. Men det är intressant att man har duschen i en liten garderob i hallen. Så inte mycket privatliv här inte, eller blir iallafall ingen dusch om man skulle ha gäster. Fast inte att det får plats att några speciella gäster heller, speciellt inte som förvaring i lägenheten är bristfällig så lådor etc måste stå på golvet. 
 
Men det är iallafall helt, och rent och vårat eget och för att vara Edinburgh relativt billigt. Och blir nog en bra motivation för att få ett ordentligt jobb så man har råd med lite större boende haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Feel free to explore och lämna gärna en kommentar eller två :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela